Денис Родман вбеси местните звезди

Баскетболистът натроши камерите в базата

Още с влизането си в "Къртицта", "глиста" разяри местните знаменитости.

Звездите бяха разстроени от пренебрежението на американеца, който не се запозна с тях, не им обърна внимание, а после цяла нощ флиртува с Емануела и Марина Певтичева.

Ексцентричната звезда на американския баскетбол остана верен на имиджа си и организира истинско шоу още с влизането си.

Под влиянието на алкохол Денис Родман изтръгна всички камери в президентския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

След 23-часов полет, веднага след влизането му в базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс. До ексцесии не се стигна. Уморен от нощните си подвизи, Родман си легна да поспи, след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

Още с влизането си в базата Денис Родман хареса не една, не две, а три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове. 

Обект на вниманието му станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна набързо всички в базата, Денис Родман предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президентския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг.

Въпреки настойчивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена, и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта.

Единственото мъжко присъствие беше това на Божидар Искренов - Гибона. Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, Азис, с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи.

Денис стигна до там, че предложи брак на синеоката певица Емануела. Но накрая намеците му загрубяха. Самата Марина си призна, че много харесва "негри" и веднага бе скастрена от Василка да не употребява тази дума защото е обидна. За да "пази" жените от сладострастния дългуч, пък Гибона будува до 8 сутринта.

В крайна сметка Денис изяви сам желание да влезе в пещерата на базата по време на лайфа в осем и да се извини на участниците, носейки им пиене...

После той лично се запозна с Христо Стоичков и седна до него в студиото, обяснявайки, че просто прави шоу и смята, че именно това се очаква от него.