29 март: Шок и страст- рецептата на новото време

Слънце в Овен, Луна в Скорпион


Астрологична картина на деня - 29 март

В края на седмицата ще се наслаждаваме на чудна смесица от емоции и дълбоки преживявания, породени от съвместното влияние на огнените и водните духове.

Силно подложената на натиск Венера, няма как да ни откаже оживление в културния и светския живот, а участието в него със сигурност ще ни предложи изненадващи ситуации, подправени с романтика и чувствено разнообразие. Романтиката от Венера, разнообразието и шокиращите изненади от Уран, а Слънцето ще подкрепя самоувереността ни по начин, който не ни оставя безразлични към собствените и чуждите желания. Интимните взаимоотношения ще бъдат необичайно страстни и дълбоки, въпреки че не винаги ще бъдат израз на истински и трайни увлечения. Но пък шока и страстта са рецептите на новото време-факт от който медиите и шубизнеса се възползват ежедневно. Днес със сигурност няма да ни липсват шумните сканадали съпроводени с размяна на шокиращи факти, при това с достатъчно публичност.

Луната в Скорпион, ще придаде дълбочина на чувствата и преживяванията, които понякога ще придобиват плашещи форми. Но пък и ще ни позволи да проникнем в тайните кътчета на душата си, както и зад кулисите на основната сцена на живота. А тайните са тайни заради често неприятното си лице, така че не е изключено те да бъдат съпроводени с разочарования, предизвикващи остри реакции, заради очевидни или въображаеми загуби.

Работа и бизнес
Последния работен ден на март би могъл да стане един от най-резултатните и продуктивни дни за периода. Шокови обрати и известия ще бъдат ще ни накарат да променим част от замислите си, но ще ни отвоорят внезапни перспективи на които ще трябва да реагираме незабавно. Това налага интензивно темпо и висока работоспособност. Не отлагайте важни задачи и срещи за утре. Възможно е също да получим твърде рязка и безпощадна оценка за работата си, но и тук не бива да пренебрегваме ползата от обратната информация. Тя със сигурност ще ни помогне да разгърнем по-интензивно потенциала си и ще ни амбицира за бъдещи постижения.

Здраве,хранене и красота
Половата и отделителната система са уязвими и не бива да пренебрегваме нито един сиптом, алармиращ за нарушения в дейността им.

Днес в менюто ви задължително трябва да присъстват ядки и най-вече орехи.  Обезателно се вслушайте в нуждите и желанията на организма си - сега той може да ви насочи към храна, която обичайно не присъства в менюто ви. Ако това се случи, задължително го вземете под внимание.

След пълнолунието косата става по послушна и расте по- бавно,така че  следващите две седмици са благоприятни за поддържането на къси прически.