Неизвестните в базата на "Къртицата"

Вече са ясни всички участници в "Къртицата"

Освен звездите в шоуто, има и девет "най-обикновени" човешки същества, или поне някои от тях. След като станаха ясни всички се оказа, че малко или много избраните с кастинг участници са свързани със звездите. Такива са случаите на манекенката Кристина Несторова, която се познава много добре с Жени Калканджиева и Михаил Кирков който се е снимал в множество клипове на фолк певици.

Ето пълния списък:

Тони Христов

На 41 години. Има собствен бизнес, който не се развива особено добре. Влюбен е, но не му пречи да влезе в шоуто. Не е фен на Николета и Азис. Мечтае да обикаля света.  Най-големият му страх е смъртта. Има фобии от тясно пространство. Не харесва невъздържаността си. Моментите, с които се гордее, са тези, които отделя за отглеждането на децата си. Ако остане на самотен остров, ще вземе със себе си – нож, въдица и антибиотик. Качеството, с което би спечелил "Къртицата", е опитът.

Кристина Несторова

На 28 години. Дизайнер и стилист. Най-големият й успех е кариерата на модел. Нещата, които биха подобрили живота й, са собствен бизнес, съпруг и деца. Мечтае да е успяла жена след 5 години. Страхува се от високо, самолети, паяци и болести. Очаква от шоуто да преживее нещо различно. Би победила в "Къртицата" с красота, женственост и доза лудост. Обича да рисува. На самотен остров ще вземе със себе си- крем, бръсначка и запалка. Ако победи в "Къртицата", ще си купи апартамент.

Марина Певтичева

На 23 години. Икономист, работи като барман. Емоционална, приказлива и открита. Търси любовта, но трудно допуска хора до себе си. Най-лошата й черта е гордостта. Ненавижда подлостта и лицемерието. Очаква да се влюби в предаването и да спечели. Единственият й страх е от високо. Мрази да губи и ако загуби, търси реванш. Мечтае да обиколи света и да си купи кола.

Марияна Маркова

На 24 години. Учи "Реклама" в НБУ. Позитивнна, агресивна, манипулативна. Не иска да се влюбва. Най-много средства отделя за водка, дискотека и таксита. Нещата, които биха подобрили живота й са: ФК Локомотив (Пловдив) да стане шампион и семейството й да се върне в България. Мечтае за стабилно семейство. Стархува се от змии, буболечки, ножове и самота. Би победила в "Къртицата" с естественност и непокорен нрав. Ако спечели формата, ще отиде при майка си във Великобритания, ще си купи апартамент в София и ще инвестира в образоование.

Тодор Бакалов

На 31 години. Има собствен бизнес, занимава се с търговия. Определя себе си като човек на детайла, импулсивен, почтен, романтик, стратег и малко крайна личност. Изпитва страх от болката на несподелената любов. Най-големият му страх е да загуби скъп за него човек. Очаква в "Къртицата" да се зареди с много адреналин. Качествата, на които ще заложи, са: хъс, борбеност и желание. Иска да спечели, но не и на всяка цена. Ако стане победител, ще помогне на близките си хора. Най-много ще му липсват приятелите по време на шоуто.

Миглена Каканашева

На 22 години. Учила е психология във Великобритания. След първата година се завръща в България и отваря магазин за дрехи, които сама проектира. Собственичка е на модна къща, работи като главен дизайнер в нея. Романтична, решителна и аналитична. Иска мъжете да се борят за нея, да стане известна и да популяризира марката си.
Най-големият й страх е да не бъде изоставена. Качеството, с което би победила в "Къртицата", е градивността. Ако спечели ще инвестира в бизнеса си. Мечтае в България да се създадат безплатни психологически училища за деца.

Михайл Кирков

На 32 години. Инженер-хидрогеолог, има собствен бизнес. Впечатлява се от интелигентни и адаптивни хора. Все още не се е влюбвал, но може да се влюби във всеки момент. Определя себе си като "човек на екшъна". Най-екстремната му случка е сблъсък със североамерикански бизон, който му откъсва десния показалец на ръката. Мечтае за щастливо семейство и независимост.

Ако спечели, ще обиколи Азия, Африка и Япония.

Качествата, които биха му помогнали са: предвидливост, подозрителност, предположения. Най-много в риалитито ще му липсва спокойствието

Велислава Спирова

На 25 години. Завършила е средно музикално училище и висше образование по счетоводство и контрол. Определя себе си за малко луда, защото говори много, упорита е и първична. Не говори за секс и се страхува от мъже. Обича да пее и готви. Определя живота си като екстремен. Скача с бънджи, но не може да плува.

Почти от нищо не се страхува, освен от много големи насекоми. Според нея, риалити шоуто "Къртицата" е правено за нея.

Нещата, които биха подобрили живота й, са: собствен дом, работа, която харесва и повече пари.

Любомир Жечев

На 25 години. Завършил е журналистика в СУ, издавал е списание, работил е в няколко телевизии. Развива собствен бизнес. Определя себе си, като наблюдателен, умен и досаден, комуникативен и безпардонен. Обича да говори, така преодолява напрежението. Иронизира всичко. Нещата, които биха подобрили живота му са: пари, книги и нашествие от извънземни. Не се страхува от нищо.

Ако спечели в КЪРТИЦАТА ще разшири бизнеса си. Най-лошата му черта е, че бързо огладнява. Не е суеверен, но има любими чорапи. Мечтае да бъде велик и да бъде пример за подражание.