Родман дойде уморен и с напукан лак (СНИМКИ)

Надявам се да не умра, сподели баскет звездата преди да влезе в "Къртицата"

Една от емблемите, лошото момче на NBA - Денис Родман, пристигна за втори път в родината. Колоритният спортист идва у нас, за да влезе в шоуто "Къртицата", като още днес зрителите ще могат да го видят в действие. Интересен е фактът, че Родман ще бъде единственият в бърлогата на Къртицата, който знае що за шоу е това. Той е печелил американското издание през 2004 година.

Няколко часа преди да стане поредната световна звезда в BG риалити, Денис Родман даде пресконференция в столичен хотел. Той пристигна в типичния си моден стил - електриково син анцунг, яке на пера, кецове и розово шалче. Ексцентрикът бе твърде лаконичен, а домакините предупредиха, че въпросите към него ще са ограничени, тъй като бил уморен.

Общо взето така премина и срещата - вяло. Родман каза няколко хубави думи за българските жени, че е тайна докога ще бъде тук и че се надява да не умре по време на Къртицата. "Дошъл съм да се забавлявам, да забавлявам и зрителите. Спорта и шоуто вече станаха едно и също. Навсякъде определящи са парите", заяви Родман.

Любопитно ще бъде за зрителите как ще се държи Родман в "Къртицата" заобиколен от манекенки и плеймейтки, още повече че в неговите чаршафи са стенели звезди като Кармен Електра и Мадона.

Освен уморения вид направи впечатление и възстария лак на ноктите му. Те бяха оцветени в няколко нюанса на синьо, а палците му "грееха" в червено. Явно обаче не бе имал време да поосвежи лака, който на места липсваше.

Денис Родман ще дойде и трети път у нас, но този път за Мача на звездите в края на април. "Не съм станал по-улегнал, просто съм по-спокоен. Имах проблеми в миналото, но сега всичко е зад мен, просто се опитвам да живея като готин човек. Не се виждам често с децата ми, защото те искат да пътуват и да опознаят света. Мисля да ги взема с мен в България за Мача на звездите, за да опознаят една различна култура", разкри носителят на пет шампионски пръстена от НБА.