Португалия те обича, Мария! (СНИМКИ)

Поп звездата с ласкави отзиви за концертите в Лисабон

Темпераментините португалци засипаха с похвали Мария Илиева, която в два поредни дни излезе на сцената на 20-хилядната зала Арена Атлантико. Тя бе гост изпълнител на латино звездата Тони Карейра, с когото изпълниха дуетната си песен "O Primeiro Grande Amor".

Мария усети в пълна сила голямата любов на публиката, а коментарите за нейната изява са "Брилянтна!", "Мария, имаш невероятен глас!", "Много красива!" и признателното "Португалия те обича, Мария!".

След три концерта в препълнената парижката зала "Олимпия", Мария сподели, че щастието и вълнението й след двата концерта в Лисабон са несравними.

"Неописуемо е да споделяш сцена с артист, който получава толкова много любов и възхищение от стотици хиляди фенове. Чувствам се благословена. Португалската публика е уникална, безкрайно емоционална и заредена с енергия, която се усеща на сцената и в най-малкия детайл", заяви певицата.

За грандиозното шоу Тони бе поканил бенда си и симфоничен оркестър. Голяма изненада за Мария беше присъствието на три българки в оркестъра – цигуларките Мира Такова, Гергана Бенчева и Лилия Донкова.

Сега Мария Илиева се готви за първото си участие на родна земя, което ще бъде на 28 март в столичния клуб Tequila.