26 март: С ясен план и чисти намерения

Хороскоп

25-03-2013, 19:04

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Седмицата: Заслепена Венера, Субективен Меркурий, Пълнолуние и Пръст на съдбата

Слънце в Овен, Луна в Дева

Астрологична картина на деня - 26 март

С наближаването на пълнолунието съвсем предвидимо ще нараства енергийния ни потенциал, който мнозина ще пожелаят да използват с ентусиазъм и не малка доза вълнение. Излишните рискове и прекаления оптимизъм обаче, не обещават позитивни преживявания, а и резултатността от активните действия днес едва ли ще оправдае усилията ни. Особено ако разчитаме на взаимодействие с околните. Нарастващото нетърпение, съчетано с раздразнителност и дори агресивност, ще повлияе на мнозина, а когато всеки се опитва да наложи собствена гледна точка и да докаже правотата си, делата обичайно започват да буксуват.

Много по-успешно ще протече денят ви ако се съсредоточите върху дейности изискващи самостоятелна работа. Луната в Дева ще подкрепи усилията ни да въведем порядък в дома и на работното място, в документите и кореспонденцията си. Вниманието към детайлите, точността и практичността са качествата благодарение на които можем да си спестим доста неприятности произтичащи от хаоса наоколо. Направете си ясен план за деня, който да не предвижда активно взаимодействие с околните, за да не допуснете честите смени в настроението им да повлияят на намеренията ви.

Работа и бизнес
Денят определено няма да ни предостави благоприятни обстоятелства, които да подкрепят намеренията и плановете ни. Най-добре да не си правим грандиозни планове и да се концентрираме в рутинна работа неизискваща висока степен на концентрация. Мнозина вероятно са завладени от нови планове и проекти, но прибързаните действия със сигурност ще намалят шансовете ви за успех. Посветете деня на подготвителна работа.

Здраве, хранене и красота
Както винаги Луната в Дева подчертава значението на въпросите свързани със здравето, храненето и личната хигиена. Идеален момент да потърсим квалифицирана помощ за да решим здравословните си проблеми, да направим необходимите лабораторни изследвания или просто текущ профилактичен преглед. В случай че почувствате вътрешен порив към по здравословен режим на живот не се колебайте да го последвате.
Грижите за външния вид, най вече тези насочени към регенерация на кожата и укрепване на косъм ще имат осезаем ефект. Въздържайте се обаче от експерименти с външния вид, както и с използваните козметични средства. Резултатите могат да бъдат плачевни.