Сексът с 50-годишен е най-хубав

Най-доброто от печата

23-03-2013, 09:21

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Момченцата нямат нищо против "кака да ги отрака"

Представителите и на двата пола цял живот не спират да се терзаят от мисълта на коя възраст сексът е най-хубав. Според американско проучване, в което участвали 2000 души, жените са най-атрактивни на 31 години, а абсолютният връх в тяхната хубост е на 29-годишна възраст.

Напук на очакванията, мъжете са най-уверени в леглото между 50 и 69 години. 57% от анкетираните дами признали, че сексът им с такъв партньор е най-хубавото им преживяване. В същото време само една трета от представителите на силния пол са привлечени от жени, техни връстнички. 36% от момчетата между 18 и 29 години не биха имали нищо против да споделят леглото си и с по-възрастна дама.

Оказва се, че жените са много по-загрижени за това как изглеждат, отколкото половинките им. 84% от силния пол и 91% от слабия приемат факта, че жените са изложени на постоянен натиск да изглеждат млади. Всъщност само 34 на сто от господата са загрижени за застаряването на половинката им в сравнение с 56% от жените. Дамите се дразнят и от факта, че трябва да боядисват побелелите си коси, докато за противоположния пол се приема, че е секси да има сребро в косите.