Цветан Цветанов във "Факторът Кошлуков"

Общество

22-03-2013, 13:32

Снимка:

TV7

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Волен Сидеров пък представя своя план за България

Тази събота „Факторът Кошлуков” отново става трибуна на разпалени дискусии.

След изпълнената с множество събития политическа седмица публицистичното предаване ще направи обзор на партийните позиции преди изборите на 12 май.

На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще седне заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов.

От бившия вицепремиер ще научим готов ли е щабът на партията с листите и как ще отвърнат бившите управляващи на обвиненията, че работят за служебна победа. Цветанов ще обясни на зрителите и дали се притеснява от социологическите изследвания и какви са новите послания на ГЕРБ към избирателите.

Около кръглата маса ще се съберат представители на протестиращите, които ще огласят своите основни тези до изборите.

Какви са платформите им и как ще обединят гласа на улицата – тези въпроси ще бъдат поставени на Кристиян Коев от Сдружение „Свободен избор”, Димитър Митев от Политическо движение „Българска пролет” и Янаки Ганчев от Коалиция „Орлов мост”.

За стартовите политически позиции преди 12 май Емил Кошлуков ще разговаря и с политолога и директор на „Галъп” Първан Симеонов, със социолога Венелин Стойчев и журналистката от в. „Стандарт” Зорница Гаврилова.

В разпален разговор за правата на потребителите, сметките и монополите своето мнение ще изкаже омбудсманът Константин Пенчев.

В студиото ще бъде и енергийният експерт Стефан Гамизов, с когото водещият ще разговаря по важните за обществото теми от последните дни.

„Факторът Кошлуков” ще даде трибуна и на лидера на „Атака” Волен Сидеров. От него ще научим какъв е планът му за България. Защо иска да присъства на заседанията в МС и има ли нарушение на конституцията при назначаването на служебния кабинет.