"Странд" стартира с 15 нови модни марки (СНИМКИ)

3-минутни спийд интервюта пресяват кандидатите за академията, 1000 ще бъдат наети

15 съвсем нови у нас модни марки ще стъпят в Бургас, когато първият лайфстайл център "Странд" в началото на лятото.

Имената им все още се пазят в дълбока тайна, но сред тях ще има брандове най-вече от Италия, Великобритания, няколко от Испания и Германия, както и Дания, Швеция, та дори и Хонконг. 

"Основната ни цел при подбирането на марките бе да съчетаем успешно ниския и високия ценови диапазон. Създадохме един хибриден модел както за клиентите, които търсят по-достъпни цени, така и за тези, които имат възможности за повече", обясни Мариела Остенд, ко-директор на фирмата - инвеститор ZBS.

Тя уточни, че основния стремеж при подбирането на брандовете бил достъпните марки да предлагат също високо качество и да имат подходяща визия.  

Към момента центърът от открит тип е вече на финалната права от строителството, готови са цветните градини, паркингите и търговските площи.

Усилията на мениджърския екип сега са насочени към подбирането и обучението на персонала. За тази цел бе създадена Странд академията, в която специалисти от областта на продажбите и ресторантьорството ще предадат своя опит.

Обучението ще бъде напълно безплатно, а кандидатите ще получат ценен опит, обясни Диана Вартер, мениджър на проекта.

Кандидатстването на първи етап е по документи. Следващата стъпка включва познатите в западното общество спийд интервюта. "Кандидатът ще има 3 минути на разположение, за да ни спечели и убеди, че е подходящ за нас", обясни концепцията Вартер. На финала се очаква 1000 души да бъдат наети на постоянни позиции.