Зуека и Рачков лъснаха кубета (СНИМКИ)

Булевард

21-03-2013, 13:16

Снимка:

Като две капки вода

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Водещите се разделиха с косите заради дует в "Като две капки вода"

Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека изненадаха публика и зрители с решението си да останат без коса. Причината да лъснат кубе бе трансформацията им в дуета Right Said Fred. Те дебютираха като певци в шоуто "Като две капки вода" с парчето I’m Too Sexy.

В снощното издание безапелационен победител стана Албена Михова, която събра три десетки от журито. Тя бе втора във вота на зрителите след Гъмов, но остана непоклатима на върха. Тя се преобрази като изпълнителката от M People и изпълни хита от 80-те – Moving On Up. Актрисата дари своите 1000 лв. на баскетболния отбор на сина си.  

Освен Албена, още двама чернокожи музикални знаменистости изпяха своите хитове на сцената. Рей Чарлз оживя с Hit The Road Jack на Алекс Кожухаров, а Рафи отново влезе в ролята на „лошото момче” Лени Кравиц с Fly Away.

Въпреки притесненията за вокалните си възможности и трудната задача да изпълни Someone Like You на певицата с феноменални вокални възможности Адел, Диана Любенова накара Хилда Казасян да настръхне. Емоциите завладяха всички, а Диана призна, че по време на изпълнението си е мислила за дъщеря си София, за да се превъплъти в образа.

Следващата седмица фаворитът на зрителите – Гъмов, ще се изправи пред хит на Таркан, Рафи – Maroon 5, Стефан Рядков, който остана на дъното на класацията засега, ще се подготви за Фреди Меркюри, Алекс – Васил Найденов, Диана ще бъде Мария Нейкова, Милица – Дженифър Лопес, а Мария Игнатова – дуета Аква. Дали ще изпее дамската или мъжка част, остава да разберем в сряда.