Топ Секретно: Тайната сватба на Адел

Няма скрито покрито, разкриха детайли около тайната венчавка

Ако не знаете, лудия но храбър американски народ си има освен "Ден на благодарността" и "Ден на предложението за брак", наричан гръмко "Национален ден на предложението" и това бе вчера 20 март.

Точно вчера гръмна и новината, че сватбарските планове на Адел са разкрити.

Говори се, че тя вече тайно е сгодена за приятеля си Саймън Конецки, след като излезе на церемонията по връчване на наградите "Оскар" през февруари, с 10,57 каратов пръстен на прословутата фирма "De Beers".

Говори се, че тя има момче от приятеля си, което е кръстила Анджело.

Говори се, че баща й смята името за странно и недостойно.

Говори се, че също така планират тайна сватба за тази година, според "US Weekly".

"Тя планира сватба от известно време и е много въодушевена и ангажирана с подготовката" разказва самопровъзгласил се за "довереник" на певицата.

Източникът, разбира се е заплашен да бъде прогонен от царството на Адел, след като тя усети, че нейния "довереник" говори пред пресата и дори разкрива, че церемонията е настроен да се случи "през лятото или есента".

Чухте ли това? Лятото или есента, но конкретно не зимата.

Както и да е, обмислете спокойно тези детайли от "Строго секретното ниво на ЦРУ" и ги поставете в класифицираната папка "Адел", скрита в криптирания ви личен сейф, отварящ се само с пръстовите ви отпечатъци.

Сега, когато видите "Говори се," на вашия таблет, не се колебайте да актуализирате и замените всички свои настоящи текстове с нови подробности за нейната супер тайна сватба, за да добавите още по-голяма автентичност на песента, ако не друго.