Никленов: Бонев и Узунов да ръководят публичен дом, а не футболен клуб

Спорт

19-03-2013, 13:44

Снимка:

Plovdivutre.bg

Автор:

Петър Боев

Всичко от Автора

Тези хора нямат чест, морал и достойнство, изригна президентът на ФК Векта

Президентът на пловдивския футболен клуб Векта – Петър Никленов, даде изключително скандална пресконференция днес, на която отправи обидни думи срещу шефовете на Локо (Пд) Христо Бонев и Атанас Узунов.

Повод за раздора между двата клуба е дербито от първенството на Елитната юношеска група до 17 години, в което Векта удари Локо с 4:2 на Лаута. Оказа се обаче, че тимът на Векта е играл с футболист, който е бил наказан от БФС за 3 мача. Последва контестация от страна на смърфовете, която днес ще бъде уважена и ще се присъди служебна победа за Локо.

Никленов се разгневи, защото е искал от Бонев и Узунов да оттеглят контестацията, но получил категоричен отказ. Президентът на Векта обвини доскорошните си приятели от Лаута, че най-нагло му откраднали четирима футболисти преди началото на сезона.

Ето част от най-скандалните думи на Никленов пред журналистите:

Тъй нареченото ръководство на Локомотив в лицето на Бонев и Узунов не постъпиха мъжки. Никога не съм предполагал, че въпросните хорица ще паднат на толкова ниско ниво. Те извършиха убийство на един техен фен. Нямат чест, морал и достойнство.

Те показаха долни страсти и ниски интереси, липсата на морал и елементарно мъжко достойнство. Тяхното присъствие е нормално за ръководството на публичен дом, а не за футболен клуб.

Узунов си мислеше, че си правя майтап. Само че аз с майтапите приключих. Сега няма да дам бележка на нито едно от 10-те момчета, които в момента играят в Локомотив. Ако искат, да си платят по таблицата на БФС. Същият този клуб ми дължи 17 000 лева за гориво от няколко години.

ВИЖТЕ КАКВА БЕШЕ РЕАКЦИЯТА ОТ ЛАУТА ТУК