Цирк! Сорос и бивша любовница в спор кой кого бие

Булевард

15-03-2013, 14:30

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Американският милиардер заведе контра дело срещу бившето си гадже

Преди две години бившата любовница на Джордж Сорос - Адриана Ферейр, заведе дело срещу него заради това, че я ударил в леглото. Искът е за 50 милиона долара, като причина за скандала била нежеланието на богаташа да й купи жилище за 2 милиона в Ню Йорк.

Но съдебният цирк тепърва предстои. Милиардерът отвърна с контра обвинение, като според него той бил жертвата, тъй като бил ударен с лампа.

Според неговите показания в съда, той и Ферейр били в леглото, когато станало дума за жилището. Сорос обяснил, че в него живее друга жена, с която той сега има връзка, което вбесило Ферейр. Бразилската актриса хвърлила по него стъклена лампа, а той дори не я докоснал. Адриана си нарязала краката, тъй като стъпила върху стъклата.

Адвокатът на милиардера отбелязва, че това е първият случай за последните две години, когато Сорос реагира на обвиненията на Ферейр. Актрисата твърдеше, че филантропът не само я е ударил, но се опитал да я души и тя като по чудо се спасила, след което отишла в болница, за да й зашият раната на стъпалото на крака.

Полицията явно също не вярва много на бразилката, тъй като досега не е повдигнала обвинение срещу милиардера.