Ники Минаж сериозно закъсня за лайфа на "Американ Айдъл"

Това може би е причината да не наемат рапърката за съдия в шоуто

Ники Минаж се движи по „рапърско часово време”, което ще рече, че започва концертите си 3 часа след обявеното на билета ви време.

Вчера тя се появи със сериозно закъснение на лайфа за "Американ Айдъл" като оправданието й беше: "Попаднах в задръстване."

Водещият Райън Сийкръст трябваше да направи някакво неубедително извинение за разтакаването на Ники, тъй като шоуто трябваше да започне по график, защото това е „лайф”.

"Чух, че тя е на седем минути от тук, но има задръствания по шосе 405, тя трябва да е тук всеки момент," разясни Райън.

За да сте наясно, добавяме обяснения за трафика на Ел Ей.

Ако Ники е заседнала на шосе 405 (което е винаги претоварено, и тя би трябвало да знае това), няма как да стигне за 7 минути. Мястото където снимат „айдъла” е на 20 минути път с кола от шосе 405 без трафик, според Гугъл мап.

Явно Ники смята всички за глупавички.

Мис „7 минути” най-накрая се появи с около 15-минутно закъснение, след като вече бе преминало изпълнението на първата певица.

Медиите отвъд океана са силно разочаровани и смятат, че това е недопустимо: Дженифър Лопес никога не би си го позволила! Кристина Агилера, която бе съдия в предишния сезон на "Гласът" няма да направи такова нещо, за кого се мисли Ники?!

Такива са настроенията на пресата и зрителите.

След като Ники най-накрая пристигна, тя дори не се извини за разтакаването.

Може да се предположи, че Марая Кери е била бясна, все пак в нейния договор се  каза, че тя трябва да е дивата в журито.