Бранджелина татуират брачните си клетви

Вечната им любов ще бъде "заклеймена" от френски художник

От всички неща, които трябва да са трайно гравирани в плътта ви, сватбените обети изглеждат доста разумни, поне според Анджелина Джоли и Брад Пит.

Мистър и Мисис Смит планират да татуират брачните си клетви като постоянно напомняне за взаимната им любов.

Колкото и странно да звучи на по-консервативните читатели, разбира се това не е чак толкова отвратително за вече напоените с мастило тела на двойката.

Британският Хералд Сън цитира списание Грация, което твърди, че двойката е уредила това „произведение на изкуството”. Еднакви татуировки очевидно е отдавна желано и планирано решение на двойката.

"Брад и Анж смятат да си направят татуировките при местен френски художник", казва още източникът и добавя: "Те са създали специален мотив, който включва част от клетвите им, имената на децата им, обвити в листа изписани с техния собствен почерк".

Както вече беше съобщено, Анджелина и Брад имат подписано брачно разрешително, което им дава по-малко от 90 дни, за да си кажат "Да", преди то да изтече.

Но, освен тази сватбарска новина, нищо друго не се знае в детайли.

Останалите новини са предимно спекулации, тъй като тази двойка е по-потайна и от това, което се случва по време на масажни сесии на Джон Траволта.

Трябва също да се отбележи, че Анджелина има еднакви татуировки с бившия си съпруг Били Боб Торнтън на лицата си, заедно с техните имена.

Надяваме се този нов брак (и татуировки, които идват с него) да са перманентни.