14 март: Един почти почивен ден

Хороскоп

13-03-2013, 23:00

Снимка:

личен архив

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Слънце в Риби, Луна в Овен - Телец

В четвъртък звездите ще си почиват и денят много ще прилича на тях. Активността, характерна за последните дни няма да изчезне, но срещите и делата планирани за днес или ще бъдат отменени или ще протичат съвсем спокойно и формално. Мнозина вероятно ще очакват новини или конкретно развитие по интерeсуващи ги теми, но такова ще настъпи едва в късните вечерни часове. Нетърпението няма да ни помага и въпреки големия ентусиазъм, едва ли някой ще успее да форсира събитията. Още утре обаче ще се окажем пред съвсем нови и бързо формиращи се обстоятелства, благодарение на които ще можем да отбележим така желания напредък. Особено по дела, които до момента са биле в застой.
Все пак растящата Луна подкрепя всички активности и физически усилия. Можем съвсем успешно да използваме този ден за пътуване, активен спорт и малки ремонти и размествания у дома, които ще ни осигурят повече комфорт в ежедневието. Приятни емоции обещават и срещи със стари приятели. Огледайте се в техните очи - те много точно ще отбележат всички положителни и отрицателни промени настъпили във вас след последната ви среща. Що се отнася до съмнителни и слабо познати личности, следва да бъдем особено внимателни. Изречените думи, могат да бъдат използвани против вас, а получената информация може да се окаже ненадеждна и умишлено подвеждаща.
Работа и бизнес
намерете си спокойно занимание и не се захващайте с нещо, от което очаквате незабавен и видим резултат. такъв едва ли ще има, а това може да ви обезсърчи. пазете си силите за петък, който макар и последен работен ден, ще бъде много активен и вероятно ще ни задържи до късно на работното място.
Здраве, хранене и красота
Обменните процеси в организма са напълно активизирани, а излишните емоции и безпокойството могат сериозно да застрашат здравето ви, тъй като ще останат "запечатани" в клетките на тялото за дълго време. Нервната система е изключително уязвима, така че щадете я повечко и избягвайте ситуации които са традиционни източници на стрес за вас. Ако ви е трудно да се справите с емоционалното си състояние вземете хладен душ или се заемете с активен спорт.
Кожата има нужда от кислород-почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки и прекарвайте повече време на чист въздух. Желателно да се храните до насита, но без излишества. В менюто следва да присъстват повече зеленчуци.