Лили Иванова пее в Кремъл

БГ Музика

12-03-2013, 16:05

Снимка:

Васил Къркеланов

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певицата на концерт в чест на Иля Резник

Лили Иванова се готви за участие в голям концерт в Москва. Певицата ще се включи в спектакъл на 31 март в концертната зала на двореца Кремъл, по повод рождения ден на един от най-големите руски текстописци и поети Иля Резник. Специална покана за участие в събитието е получила Лили Иванова, която ще бъде единственият чуждестранен гост.  

"Поканата за този концерт дойде лично от Иля Резник, с когото сме близки приятели и сме работили заедно преди години. Последният път, когато се видяхме беше по време на концерта ми в зала "Олимпия" в Париж. Иля и съпругата му Ирина си бяха купили билети и ме изненадаха много приятно с присъствието си в залата. Сега съм много щастлива, защото ще мога да ги видя отново и да поднеса лично поздравленията си за рождения му ден, както и да изпълня две от новите си песни – "Ти не си за мен" и "Рокля на цветя", за които Иля специално написа невероятни текстове на руски език”, сподели Лили Иванова.

Празничният концерт е придружен от масирана рекламна кампания и ще бъде излъчен в националния ефир на Първи канал.

Междувременно стана ясно, че Лили Иванова е подарила и своя нова песен специално за слушателите на БГ Радио, която ще бъде представена лично от нея утре, сряда в 18:30 в "Любими песни за любими хора". "Как така" е по музика на пианиста Огнян Енев, текст Мартин Карбовски и аранжимент Емил Бояджиев. Песента и е включена в най-новия албум на Лили Иванова – LI.