Мария Илиева триумфира в "Олимпия" (СНИМКИ И ВИДЕО)

Поп звездата се завърна от Париж

Днес Мария Илиева се завърна от Париж, където беше специален гост на трите концерта на Тони Карейра в прочутата зала "Олимпия", част от световното му турне.

В три поредни вечери двамата артисти представиха пред препълнената зала дуета си "O Primeiro Grande Amor", който записаха в края на миналата година по покана на португалската мегазвезда.

Дуетът на Мария Илиева и Тони Карейра остави публиката в "Олимпия" без дъх, като изпълнението винаги бе в кулминацията на шоуто.

За впечатляващия вид на Мария Илиева в Париж се погрижиха гримьорът Зоран Коцов и стилистът Георги Петков. За тоалета певицата се довери на дизайнера София Борисова.

"Олимпия, за мен е чест да съм тук с вас. Усещането да пея в тази зала с артист като Тони е неповторимо", заяви Илиева пред препълнената зала и допълни: "Публиката е невероятна, те обожават Тони и го показват по най-емоционалния начин. Щастлива съм и съм изключително  благодарна".

След Париж, Мария Илиева ще бъде гост на двата концерта на Тони Карейра в най-голямата закрита зала в Лисабон, Португалия  –  "Арена Атлантико", с капацитет 20 000 души.