​Кели Озбърн страда от епилепсия

Булевард

10-03-2013, 16:11

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Дъщерята на Ози беше приета в болница след гърчове

Дъщерята на прочутия рок музикант Ози Озбърн - Кели, по всяка вероятност страда от епилепсия. Тя бе приета в болницата в Лос Анджелис по-рано тази седмица, припомня TMZ.com.

В четвъртък по време на снимки Кели Озбърн е казала на втория водещ на телевизионното ток шоу "Fashion Police", че й е лошо, а в следващия момент паднала и получила гърчове.

Един от зрителите, присъстващи на снимките, й е оказал първа помощ. При пристигането на екипа на бърза помощ, Кели Озбърн вече се е чувствала добре, но все пак е било решено да бъде хоспитализирана и да й бъдат направени пълни медицински
изследвания.

Според медиците състоянието на Кели Озбърн може да бъде по-сериозно, отколкото първоначално се е предполагало. Вероятно е тя да е епилептик, но не е изключено също припадъкът й да е единичен инцидент. Засега Кели Озбърн ще остане в болница още
няколко дни.

Миналата година медици откриха, че по-малкият син на Ози Озбърн, 26-годишният Джек страда от множествена склероза. Диагнозата му бе поставена само две седмици, след като му се роди дъщеря.