9 бона свиха от "Фолксваген"

Крими

09-03-2013, 16:12

Снимка:

БГНЕС, архив

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

50-грамов ланец и 9 гривни измъкнаха от дома на 62-годишна бургазлийка

9 хил. лв. се изпариха от "Фолксваген таурег", паркиран пред бл. 33 в к-с "Изгрев". Това станало за 20-на минутки, в които 45-годишен бургазлия оставил без надзор возилото си. По данни на полицията между 13,10 и 13,30 часа апшите разбили стъклото на задната лява врата отмънкали мъжка чанта с пачките и офейкали. 

Масивен златен ланец с грамаж около 50 грама, 9 гривни, 6 пръстени и два комплекта обеци успяха за измъкнат от жилището на 62-годишна бургазлийка. Установено е, че снощи крадците разбили едно от скъклата в жилището, разположено на улица "Гоце Делчев" прибрали плячката незабелязано и изчезнали в неизвестна посока. 

52-годишна жена от града също се прости със златните си накити след като нагли крадци успяха да задигнат бижутата й. Все още не е установено как точно апашите са се вмъкнали в апартамента на улица "Тертер".

Пред униформени жената разказала, че за времето от сряда до петък са й изчезнали две обеци, които тежали около 9 грама и три златни с общо тегло около 7,5 грама. Стойността на отнетите бижута е в процес на установяване.