Разделихме се с Лили, защото исках дете, откровеничи Гаргов

Срещнал се с Лили през 1975 г. като заместващ китарист, а и любовник

Композиторът и бивш партньор на Лили Иванова Асен Гаргов призна, че се е разделил с примата на българската естрада, тъй като не можела да има деца.

"Аз исках да имам дете. И така или иначе намерих съпруга, която ми роди един разкошен син. Заради това се разделихме с Лили", сподели в ефира на bTV композиторът.

"Не бих казал, че съм виновен за нещо, за раздялата ни. Професионално погледнато, не биваше да разваляме съвместната си работа - каза бившата половинка на Лили Иванова - Предложих й да продължим да работим заедно (след раздялата им), защото тя имаше студио. Но тя въобще не се съгласи".

Гаргов призна, че за примата на родната естрада на първо място винаги е стояла работата.

"От което съм много доволен, защото именно в периода, в който общувах с нея, се изградих като професионалист", сподели композиторът и не искри, че дължи славата си на Лили Иванова и общия им път.

Изпълнителят на емблематичната за прехода песен "Развод ми дай" се срещнал с Лили през 1975 г. като заместващ китарист и любовник, тъй като същата роля в оркестъра на певица изпълнявал човек, който се отказал и от двата "поста".