Шампионът Димитър Данчев създава покер академия

Спорт

08-03-2013, 16:31

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Пловдивчанинът спечели 1 859 000 долара от престижен турнир

Най- успешният български покер играч Димитър Данчев заедно с отбора си Jinxpoker създава покер академия.  Шампионът в PokerStars Caribbean Adventure (PCA) 2013 и неговите съотборници лично ще водят семинар на живо в София.

Пловдивчанинът записа най-доброто постижение в историята на българския покер, като спечели 1 859 000 долара за успеха си в престижния турнир.Това бе първата българска победа  в историята на значимите покер турнири и най-голямата сума, печелена от български покер играч.

Благодарение на успеха си 27-годишният Данчев вече почти стигна 3 милиона долара приходи от покер. Българинът поведе и в класацията за играч на годината.

Сега елитната група от покер играчи ще изнесат презентации на различни покер теми в продължение на два дни. Те ще запознаят участниците в семинара с последните тенденции в играта както и с печеливши стратегии. Една от целите на събитието е да представи професията покер играч в максимално реалистична светлина. Както във всеки спорт и тук успехът е плод на талант и много упорит труд.

Академията ще излъчи и най-достойния играч, който ще стане част от отбора на Jinxpoker, което от своя страна дава правото на страхотни привилегии.  Те включват уроци, обмяна на опит и стратегически съвети от самия Димитър Данчев и неговите съотборници. Голямата награда е безплатен вход за турнир на живо.

Семинарът ще се проведе в началото на Април в София, а покани могат да бъдат спечелени чрез участие в редица безплатни турнири.