Естонци отнесоха 2000 долара глоба за секс в храм на о. Бали

Не им помогнало обяснението, че си теглили един душ преди това

Остров Бали е една от люмите туристически дестинации, но за една естонска двойка тя излезе с 2000 долара по-скъпа от обичайното.

Мъж и жена решили да разнообразят любовния си живот с ласки пред олтара в храма в село Сараседа, но били изненадани от местни младежи, които проверявали как върви ремонтът на божия дом.

Веднага естонците били извикани за справка в полицията. Отдадените на страстта туристи се оправдали, че не знаели, че в храма не бивало да се прави секс, а и никъде нямало забранителни табели.

Въпреки, че били освободени, случаят преминал в ръцете на старейшините в селото. Мъдреците решили храмът да бъде отново осветен, а на мераклиите за горещи ласки наложили глоба в размер на 2 000 долара.

Като доказателство за чистоплътността си естонците казали по време на разпита, че преди да се отдадат на страстта, били взели душ пред вратите на храма.

Случаят постави местните власти пред дилемата дали пред светилищата към обичайните надписи "Не яж!" и "Пушенето забранено!" да не бъде добавена и забраната за правене на секс в лоното на религията.