Бесен дрифтаджия вилня на пъпа на Сливен

Крими

07-03-2013, 12:00

Снимка:

Дарик

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Полицаи изпочупиха стъклата на BMW-то му за да го арестуват

Мъж на 36-години предизвика истински автомобилен екшън в центъра на Сливен, след като бе зрелищно задържан пред погледа на десетки минувачи.

В продължение на близо 20 минути мъжът правеше дрифтове с висока скорост на метри от сградата на общината със своето BMW, което бе саморъчно разкрасено с надписи срещу правителството в оставка.

От двете страни на колата имаше надраскани надписи "Цветано – оф" и "Цацар - оф", отзад стоеше надпис "Дянк – оф", на предното стъкло със спрей пък е изписано "АКТ".

На предния капак пък е изтипосан надпис "Ферари", последван от стрелка, която сочи към емблемата на BMW.

В крайна сметка след като опасните маневри продължиха няколко минути, на място дойде полиция, която трудно стигна до щофьора, заради продължаващата фиеста, съобщава "Фокус".

Мъжът спря колата пред входа на общината, но се заключи в нея и отказа да излезе, което принуди органите на реда да счупят прозорците на автомобила, за да го изкарат със сила.

Това обаче не беше достатъчно за шофьора, който започна спор с полицията за своите права.

От Областната дирекция на МВР посочиха, че шофьорът страда от сериозно психическо разстройство. Установено е, че мъжът се води на отчет в Психодиспансера в Сливен. Многократно е лекуван в различни психиатрични заведения в страната.

Свидетелството за управление му е отнето по здравословни причини в КАТ-Сливен.

За случая е уведомена районната прокуратура. Направено е предложение за настаняване в психиатрично заведение.