7 март: Стабилност и порядък

Слънце в Риби, Луна в Козирог

Астрологична прогноза за дена - 7 март

Четвъртък идва с обещанието да бъде най-приятния и ползотворен ден през тази седмица. Спокойствието най-после ще се настани в живота ни, макар че за мнозина тази тенденция ще е временна. Ще можем успешно да осъществим планираните пътувания, срещи и кореспонденция, макар че те все още съдържат потенциал на изненада, тъй като резултатите могат значително да се разминават с предварителните ни очаквания. Но пък изненадите могат да бъдат и приятни-нови познанства, които могат да се превърнат в приятелства, делови връзки и романтични увлечения, както срещи със стари приятели и възлюбени, с които имаме шанс да уредим неизяснени взаимоотношения.

Настроението ще бъде сериозно и делово, но това няма да попречи на хармонията в интимните взаимоотношения, напротив-сега е момента да подкрепите демонстрацията на чувствата  си с реални постъпки,доказващи вашата привързаност и отговорност към връзката.
Въпреки че Меркурий е ретрограден, през този ден можем да разчитаме на ораторските си способности, в случай че ни предстои важно изявление и заявяване на позиции пред широка публика. Няма да ни бъде трудно да бъдем убедителни и да произведем необходимото впечатление. На подобни изяви вероятно ще станем и свидетели в обществено-политическия и социалния живот, а предоставената информация има потенциал да даде адекватни отговори по въпроси, за които до момента такива са липсвали.

Работа и бизнес
Сравнителния порядък на който можем да разчитаме през днешния ден ни позволява да разберем смисъла на случилото се през последните дни и седмици и да обмислим бъдещите си планове. В случай че дейността ви буксува заради неуредени въпроси с официални органи днес е денят в който можете да разчитате на резултатно взаимодействие с тях. Ако пък времето ви притиска и не можете да отложите подписването на официални договори и документи до 19 март, то днес можете да го сторите с минимален риск. Все пак имайте предвид, че някои клаузи в тях могат да бъдат преразгледани в последствие. В случай че се нуждаете от помощ в работата си не се колебайте да я потърсите от по-възрастни и опитни колеги, както от шефовете си -те с удоволствие ще ви съдействат.

Здраве, хранене и красота
Костите, зъбите и кожата са уязвими днес. Желателно е да избягвате дейности които натоварват ставите и гръбначния стълб, козметични процедури които биха могли да увредят целостта на кожата, както и посещение в стоматологичен кабинет, освен в случаи по спешност. Затова пък денят е идеален за провеждане на профилактични изследвания и процедури, както и рехабилитационни практики.

Организмът е предразположен към застойни процеси, затова отдайте предпочитания на течните и лесно-смилаемите храни.