Шакил О'Нийл или Майкъл Джордан идват за Мача на звездите през 2014 г.

Спорт

05-03-2013, 17:51

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Условието е феновете да напълнят "Арена Армеец" през тази година

Баскетболният мач на звездите ще се проведе на 30 март в зала "Арена Армеец". Ако зрителите успеят да напълнят спортното съоръжение, организаторът Стефан Августинов, обещава присъствието на Майкъл Джордан или Шакил О‘Нийл на събитието догодина, съобщава Sportline.bg.

Амбицията на Августинов е шоуто да бъде цял спектакъл. Събитието започва следобяд, а кулминацията ще е срещата между български и чуждестранни играчи от НБЛ със звездите от НБА - Алън Айверсън, Денис Родман, Джейсън Уилямс, Мъгси Богс и Дино Раджа, които ще бъдат специални гости. Това стана ясно днес на пресконференция, на която присъстваха лидерите в гласуването до момента Веселин Веселинов, Павел Маринов, Николай Върбанов, Чавдар Костов, както и треньорът на българския тим Константин Папазов. Феновете на българския баскетбол могат да дадат своя глас за любимците си до 00.00 часа на 7 март 2013г.

Шоуто ще започне в 20.00 ч., като преди това ще има и един мач с начален час 17.30 ч., който ще събере още български баскетболни звезди. Организаторите обещават интересни награди за играчите, красив баскетбол и присъствие на НБА легендите за поне 15 минути на терена. За да бъде емоцията пълна, ексклузивно за зрителите в залата ще бъде показан пръстен на шампион от Националната баскетболна асоциация, като връзката му с България ще стане ясна на малко по-късен етап. Официалната топка, с която ще играят звездите ни, е осигурена от Spalding, което допълнително ще пренесе феновете в света на НБА и Евролигата. Един от участвалите в гласуването за Мача на звездите и закупили билет за събитието ще получи специална награда.

Притежателите на билети на цена 70 лева, ще могат да се насладят не само на самият Мач на звездите, а и на целия спектакъл. Причината все още да не бъдат пуснати в продажба билетите с цена 10 лева, които са на трето ниво в "Арена Армеец“, е изискване на Айверсън и мениджърския екип звездите да играят пред пълна зала.