Елтън Джон в едната стая, очилата му - в другата

Певецът наел стая за манията си, като наредил тя да бъде отрупана с цветя и да се подържа температура 16 градуса по Целзий

Сър Елтън Джон наел отделна хотелска стая за колекцията си от цветни очила за мини турнето си в Бразилия, предаде БГНЕС.

Бразилските медии съобщиха, че Джон поискал от организаторите на концертите в Бело Оризонте, Югоизточна Бразилия, да запазят отделна стая за колекцията му от очила.

Певецът наредил температурата в стаята постоянно да се поддържа на 16 градуса по Целзий и тя да бъде отрупана с цветя, поръчал четири двуметрови вази с палмови дървета за гримьорната си и още седем квадратни вази, пет от които с 16 червени рози, а две с 16 бели рози.

Певецът е пожелал да хапва традиционна бразилска храна, докато е в страната.

Алузиер Малаб, който организира концерта на Елтън Джон на 9 март на стадион Минейрао в града, заяви, че звездата не е затруднила особено организаторите.

"Като цяло той не е толкова ексцентричен. Има разумни искания, той е много дисциплиниран артист", сподели Малаб.

Певецът ще изнесе четири концерта в южноамериканската страна във връзка с 40-та годишнина от издаването на албума си Rocket Man.

Преди концерта си в Бело Оризонте Елтън Джон ще пее в Порто Алегре тази вечер и в Бразилия. Цените на билетите варират от 50 до 1000 долара.