Родители бесни, Бийбър се подиграва с децата им

Булевард

05-03-2013, 13:10

Снимка:

Daily Mail

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Певецът закъсня с два часа за концерт в Лондон

Джъстин Бийбър докара до прединфарктно състояние своите фенове и разгневи до крайна степен родителите им с поредната си изцепка.

Певецът закъсня с два часа за концерта си в лондонската зала О2 Арена.

Местата били разпродадени напълно, но много от тях останаха празни. Родителите в 20 000-ната зала се оплакаха, че 19-годишният певец е накарал младите си почитатели да чакат, въпреки че на следващия ден са на училище. Някои тийнейджъри били принудени да пропуснат целия концерт, за да хванат последните влакове за околностите на Лондон.

Зрителите освирквали, докато чакали на фона на песни на Майкъл Джексън. Ръководството на залата се извини за закъснението, въпреки че не беше дадено обяснение защо се е стигнало до него.

"Сега Джъстин Бийбър е на сцената и се извинява за закъснението на шоуто си", съобщи О2 Арена в Туитър в 23,36 ч снощи.

"Извиняваме се на всички почитатели на Джъстин Бийбър за закъснението на концерта тази вечер. Лондонското метро ще се движи след края на шоуто", гласеше ново съобщение, публикувано малко по-късно.

Четирите концерта на Бийбър в зала О2 Арена следват концертите му в британските градове Манчестър, Ливърпул, Бирмингам и Нотингам. Те са част от световното му турне, на което той представя третия си студиен албум "Believe".