Зъл комшия смаза от бой екоексперт

Крими

02-03-2013, 16:10

Снимка:

struma.com

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Дига предизвикала нерабирателството между мъжете

Главният експерт по опазване на биологичното разнообразие в РИОСВ-Благоевград Росен Алексов е зверски пребит от свой комшия в благоевградското село Покровник. Това разкри потърпевшият за struma.bg.

Нападението над него е извършено в петък около 22,00 часа от съсед, който живее срещу къщата му.

"Знам, че се казва Мони, има по-голям брат, викат им Солаците.

Аз живея от 3 месеца в селото, все още стягам дома си. Имали сме спорове, но никога не съм очаквал, че ще се стигне до такова зверско пребиване", разказа пребитият мъж.

От известно време в мазето на дома му имало влага, тъй като в помещението влизала вода от близкото дере. Алексов изградил дига, с която да не се допуска изливането на вода в къщата му. Братята обаче я съборили.

"Това се случи няколко пъти – аз я градя, те я рушат, аз я ремонтирам, те пак я бутат. Накрая единият от двамата ме „ремонтира”, преби ме като куче. Загубил съм съзнание още при първия удар, нападна ме в двора", твърди той.

Дясното му око е затворено и не вижда с него, едното му коляно също е смляно от ритниците на нападателя. „Ще извадя медицинско свидетелство при съдебен медик и ще съдя побойника”, категоричен е пребитият експерт в РИОСВ-Благоевград.