"Факторът Кошлуков" става трибуна на протеста

Общество

01-03-2013, 12:55

Снимка:

TV7

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Актьорите Валентин Ганев и Явор Ралинов ще разкрият любопитни нюанси около старта на българската сага "Дървото на живота"

Тази събота „Факторът Кошлуков” отново дава трибуна на гласа на протеста. Ден преди масовите прояви навръх националния празник на България, ефирът на TV7 ще потърси отговор на въпроса успя ли улицата да трансформира енергията на бунта в ясни за политиците послания.

В разпален разговор с водещия Емил Кошлуков организаторите на протеста във Варна ще внесат яснота за това ще съумеят ли гражданските сдружения да съборят системата, кои са лицата на революцията и кой е следващият им ход.

На кръгла маса по темата „Еврофондове и местна политика” ще се съберат кметът на Кюстендил Петър Паунов, градоначалникът на Стара Загора Живко Тодоров и кметицата на Перник Росица Янакиева. Те ще дадат повече информация за това има ли притеснение в общинските администрации за усвояването на еврофондовете с оглед настоящата политическа криза и подадената оставка от кабинета на ГЕРБ.

За финал „Факторът Кошлуков” е подготвил вълнуваща среща с актьорите Валентин Ганев и Явор Ралинов, които ще разкрият интересни нюанси около българския сериал „Дървото на живота”, семейната сага, която стартира на 3 март в ефира на TV7.