Зловещ кич! Жив и пухкав моден аксесоар!

Свят

01-03-2013, 07:45

Снимка:

Daily mail

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

За кучетата (в рокли) и хората

Бандити развъждат кучета, държат ги гладни и жадни. Вижте ги - натъпкани в кош, готови за продан на нечия прищявка

Недохранени кученца, развъждани от ъндърграунд индустрията, за да задоволят грандоманията на звездите, пише "Дейли мейл". 

Безмилостните ловци прибирали мъничетата докато са още бебета, понапудрят ги, за да ги изложат в зоомагазини, където животинките с боядисани нокти са новият моден аксесоар, който всеки от знаменитости като Парис Хилтън, Адел, Донатела Версаче и манекенката Миранда Кер трябва да имат.

70-годишната Елизабет Оливър, прекарала 20 години в борба срещу нехуманното третиране на животни от японски животновъди, смело се заема в борбата със сложната мрежа, оглавявана от прословутата мафия Якудза, която намира и развъжда кучета, които се оказват много по-печелившо занимание от наркотиците и проституцията.

"Преследвах един развъждач с години. Когато отидохме до едно от помещенията му на южния остров Кюшю, намерихме умряли и умиращи кучета. Беше кошмарно! Имаше стотици, натъпкани в тесни клетки. Развъждачът просто ги е изоставил и е затворил вратата след себе си", разказва ужасената жена.

За гангстерите обаче кучетата са новият им доходоносен бизнес. Дори, когато властите са убедени, че трябва да се намесят, кучетата биват изправени пред ужасната съдба да бъдат умъртвявани - обгазени в стоманен контейнер, наричан зловещо и накратко: "кутия - мечта".

Разследване на "Дейли мейл" разкрива, че през последните 10-15 години хит сред звездите са кученцата, които се побират в чаена чашка, като чихуахуа например.

Много от тях се отглеждат с необичайни цветове и петна, а генетичните дефекти се считат даже за желателни.

На хората им харесва и възкликват: Прекрасно е, побира се в чантата ми!, но те не мислят, че всъщност тази животинка е изтощена от глад и ужас, защото лапичките им едва докосват земята.