Ликуй, народе, "Камасутра" на 3D и 4D

Булевард

28-02-2013, 16:15

Снимка:

Wikipedia

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Вече снимат епоса, в главната роля ще бъде холивудска актриса

Скъп ток, монополи, протести. Е, време е за една културна новина за радост на всички ценители. Древноиндийският епос "Камасутра" ще бъде филмиран в три- и четириизмерен формат.

Снимките на първата част на "Камасутра", която ще излезе на 3D, вече вървят с пълна пара. Режисьор на лентата е Рупеш Пол, който е известен също така като журналист и поет. Той се прочу с екранизацията на "Свети Дракула" - необичаен поглед към живота на балканския граф-вампир.

След излизането на първата част на "Камасутра", режисьорът ще пристъпи към снимките на продължението й, но вече във формат 4D.

"Сюжетът на първия филм предвижда неговото продължение", заяви Рупеш Пол. "Ще снимаме с холивудска актриса, за да можем да излезем на пазара на Северна Америка и други континенти", каза той и добави, че форматът 4D ще даде възможности за експерименти в "абсолютно различно измерение". Форматът 4D е комбинация от 3D и различни физически ефекти. При гледането на такива филми зрителите могат да чувстват движенията на креслата, ухания и даже плискането на вода. Какво ли ги очаква докато гледат "Камасутра"...