28 февруари : Чисти капчици любов

Слънце в Риби, Луна във Везни


Астрологична Картина на деня - 28 февруари

Четвъртък ще бъде сложен ден, в който вероятно ще се наложи да отговаряме на претенции отправени към нас под една или друга форма. въпреки натиска обаче не бива да допускаме да попадаме в зависимост от околните. не взимайте пари на заем и не давайте обещания - ще трябва да ги изпълните, дори това да се окаже пряко силите ви.
Продължава и тенденцията към актуализирането на отложени дела и стари взаимоотношения. Всичко, което по една или друга причина сме отлагали или не сме успели да реализираме до сега получава втори шанс. Не го изпускайте! Конкретно днес, лесно ще можем да видим грешки допуснати в миналото. поправете каквото можете за да не носите товарът на миналото на гърба си.

Миналото разбира се носи и приятни спомени, напомня за стари приятелства и искрени чувства неподвластни на времето. Дори новите познанства по някакъв начин ще ни напомнят за хора и преживявания, с които сме били близки в някога-приятел от детството, първата любов или необичайно преживяване, оставило траен отпечатък в паметта ни.

Общуването вероятно ще бъде подправено с раздразнение и подозрителност, които ви съветвам да се опитате да овладеете поне в интимните взаимоотношения. Доверието и неподправения сърдечен обмен сега могат да укрепят връзката ви посредством запомнящи се преживявания наситени с хармония и интимност. Нови срещи и познанства също ще разтуптят не едно сърце, но там всичко зависи от това колко търпеливи можете да бъдете. Имайте предвид че сега е трудно да разчитаме на обективната си преценка относно качествата и възможностите на хората с които ни среща съдбата.

Работа и бизнес
Подозрителността днес ще присъства и в деловите взаимоотношения, което доста може да усложни обмена с колеги, с шефове и подчинени. Една от причините е че вероятно ще забелязваме детайли които в миналото са ни убягвали. Допуснати грешки и отговорността за тях също ще дадат повод за напрежение. Имайте предвид обаче че ще бъде трудно да възстановите нормалните взаимоотношения ако допуснете те да пострадат твърде много.

Здраве, хранене и красота
Днешният ден е благоприятен за провеждане на очистителни практики. Обърнете специално внимание на дихателните органи и бъбреците-тяхната профилактика ще ви гарантира добро здраве, особено в случай, че страдате от хронични заболявания в тия области.

Денят е идеален за подстригване на изтънелите връхчета на косата, подрязване на ноктите, епилация. Ако косата ви е естествено чуплива то подстригването ще оформи плавни къдрици, а косата ви ще придобие допълнителен блясък и обем.

В менюто ви задължително трябва да присъстват ядки и най-вече орехи.  Обезателно се вслушайте в нуждите и желанията на организма си - сега той може да ви насочи към храна, която обичайно не присъства в менюто ви. Ако това се случи, задължително го вземете под внимание.