ВъзПЛАМЕНяване в подкрепа на Пламен Горанов

София Лайф

27-02-2013, 12:25

Снимка:

Facebook

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Благотворителен концерт в столицата за самозапалилия се варненец

Понякога проявената смелост поражда у нас страх. Понякога неразбирането на една постъпка ни кара да я демонизираме или омаловажаваме.

Нека поне за един ден отдръпнем фокуса от протестите и потърсим човешката си позиция. Нека се опитаме да разберем саможертвата в името на една идея и това да ни обедини, а не да ни разединява. Да видим Пламен Горанов като човек и артист, като приятел и колега.

С тази идея ще бъде проведен концерт в столичния клуб Мазе в подкрепа на Пламен Горанов, който се самозапали в знак на протест срещу монополите във Варна. Младежът още е с опасност за живота и се нуждае от кръвопреливане.

"Инициативата има за цел да покаже, че е недостойно да се ровим в душата и в личните страхове, в слабостите и съкровените чувства. Постъпката на Пламен Горанов има ясно послание. Въпрос на уважение е да я приемем за нещо дълбоко изстрадано, за трудно взето решение, за проява на твърда убеденост, решителност и мъжество, които днес малцина имаме, независимо от позицията ни в тези смутни времена. Нека дарим от кръвта си - на Пламен му е нужна. Нека се обединим, поне около идеята, да помогнем на човек. Нека заедно се помолим за живота и здравето му", казват организаторите на благотворителния концерт, който е част от поредица събития в подкрепа на Пламен Горанов из страната.

В концерта ще се включат бандите Bahur, E.U.E.R.P.I., С.Д.Ю., Лоши Петли, Kottarashky и Coptor Mix със Сърмата Хари. На видеоекрани пък ще бъдат показани авторски фотографии на Пламен.