27 февруари: И все пак.... "Красотата ще спаси света"

Слънце в Риби, Луна в Дева-Везни

Астрологична картина на деня - 27 февруари

В първата половина на деня, все още ще се намираме под влиянието на процесите активизирани от пълнолунието в понеделник. Тяхното развитие обаче ще затихва, а обедните часове буквално ще протичат на празен ход. Дори тогава обаче, все още ще усещаме напрежение в общуването и деловите комуникации, както и проблеми касаещи краткосрочни пътувания и пренос на данни. Силният емоционален заряд и високият енергиен потенциал, все още ще захранват интелектуалните ни импулси и ще пораждат интересни дискусии и размишления касаещи вътрешно-психологически, духовни и философски въпроси.

В средата на деня, в живота ни временно ще се настани неопределеност, която може да отмени някои предварително договорени срещи или планове касаещи решаването на битови въпроси. В следобедните часове обаче, ни очаква обновление и смяна на интересите, които ще насочат вниманието ни към светския обмен, партньорските връзки и хармонията в обкръжаващата ни среда. Венера вече е в Риби и акцентира върху нови потребности в личните взаимоотношения, където душевната близост и интимността ще придобият ключово значение.

В късния следобед мнозина ще проявят интерес към светските събития и ще търсят възможност да се насладят на приятната компания на близки приятели и интересни личности. Въпреки повишения интерес към културния живот обаче, шумните и масови мероприятия ще се окажат разочароващи източници на удоволствие. Музиката и визуалните изкуства са тези, които сега могат да осигурят истински пир за душата. И тъй като през тази седмица на практика липсват подходящи моменти за срещи, общуване и малки покупки, не пропускайте кратките възможности, които дават вечерните часове за това.

Работа и бизнес
Денят почти не ни предоставя възможности за продуктивна работа. Изключение правят интелектуални и творчески занимания, за които не е необходимо да си взаимодействаме с околните. В производствените сфери и офисите са възможни малки произшествия свързани с повреди в техниката, устройствата за пренос и обработка на информация и транспортните средства. Очевидно Вселената ни принуждава да направим кратка почивка и би било мъдро да не упорстваме, а да се възползваме от нея. Последните дни вероятно са преминали достатъчно интензивно и сигурно разполагате с не една тема за размисъл, а и вероятно се налага да интегрирате нов опит.

Здраве, хранене и красота
Денят предоставя идеални възможности за процедури и и действия насочени към превенция и укрепване на здравето.Няма да сгрешите, ако посветите първата му половина на оздравителни процедури, рехабилитационни практики, посещение в медицински център или салон за красота. Масажите и СПА процедурите ще имат не само очевиден здравословен ефект,, но и вероятно ще се превърнат в запомнящо се удоволствие. А днес е ден, в който задължително трябва да си доставим радост и удоволствие за да гарантираме физическия си баланс и душевното си равновесие.