Щрак, Марийке, на портрет, за депутата най-отпред!

Политика

22-02-2013, 13:15

Снимка:

Facebook

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Независимите Георги Терзийски и Дарин Матов се снимат "за спомен" от трибуната на НС

Поредна политическа изцепка. Видяло се, че скоро парламентът се разпуска, май скоро няма да сме депутати вече, дай да се нащракаме, да има да се хвалим после!

И без това незаети кой знае колко (пленарното заседание днес се провали поради липсата на кворум - бел.ред), независимите Георги Терзийски и Дарин Матов, бивши депутати на Яне, решиха да си спретнат фотосесия от парламентарната трибуна.

Е, поне са изчакали колегите им да излязат в почивка, въпреки че доста свидетели са останали  на модната фиеста, очаведна е това и от направения им фотос.

Първо Матов нащракал Терзийски, после се сменили. Изобщо, идилия!

Рядко наблюдаваме депутати така добре да се сработват. Въпреки това, естествено, не липсват пропуски - уж са на трибуната, а отзад нито Цецка Цачева, нито стенограф, жива душа няма.

"Направих си снимка за спомен от тази трибуна, на която имам толкова много изказвания", обясни пред репортерите странната си постъпка Терзийски.

"Голяма част от моите изявления предвиждаха този край на кабинета", допълни той и се похвали, че още през декември е прогнозирал за оставката на правителството.