Късното шоу “Денис и приятели” търси най-секси момичето на България

Варна Лайф

22-02-2013, 09:12

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Победителката ще украси корицата на елитно мъжко списание

Късното шоу на Денис Ризов ще заснеме атрактивното, щуро, забавно и секси риалити шоу “Най-секси момиче в България” като част от пролетния си сезон, съобщиха продуцентите му. Първият кръг на надпреварата започна официално на 21 февруари 2013 г., като красавиците от шоуто ще бъдат във Варна днес, 22 февруари в Bar JADE, 22:00 заедно с КРИСКО. Следват: Бургас – 23 февруари, Ego Dance Center, 22:00, Хасково – 25 февруари, Клуб Barcode, 21:00 и Пловдив – 2 март, Клуб Червило, 22:00

Всички желаещи да се включат в надпреварата са добре дошли на специалните партита на “Денис и приятели”, уточняват организаторите.
По време на надпреварата ще видим как няколко от момичета-скаути обикалят градове във всяка част на страната, за да открият най-сексапилните жени, независимо от тяхната възраст, занимание и амбиции. В търсенето ще се включат всички момичета на “Денис и приятели”, а специално от САЩ пристига и Кристъл Ролинс, която вече прекара два месеца в шоуто.

Търсенето на най-секси момичето на България ще продължи със серия невероятни изпитания. Според организаторите на зрителите на шоуто по БНТ „Денис и приятели” е гарантиран зной дори в хладните пролетни нощи.