22 февруари: Подвластен на настроения

Слънце в Риби, Луна в Рак


Астрологична картина на деня : 22 февруари
Носталгията , спомените и емоционалният опит от миналото ще бъдат днес водещия фактор определящ настроенията ни. Самите настроения пък ще бъдат основен мотив, стоящ зад всяка наша постъпка, така че днес светът е напълно във тяхна власт.

Денят вероятно няма да протече така, както сме го планирали и за мнозина той може да се окаже почивен по една или друга причина. Не бързайте за никъде и не планирайте нищо специално - в това няма да има особен смисъл. А и така ще дадете повече време на себе си, ще можете да се погрижите за дома си, а и нищо чудно съдбата да ви срещне със стар приятел и няма да усетите как времето ще отлети.

Заради интензивния развой на събитията през последните дни, вероятно се е наложило да пренебрегнете множество лични въпроси, касаещи домът, семейството, роднините и личното ви удобство. Сега е момента да им отделите необходимото внимание, без да се притеснявате, че отсъствието ви от социалния и деловия свят ще има неприятни за вас и околните последици. Все пак, ако се налага да си взаимодействате активно с околните постарайте се да го направите в първата половина на деня, когато този обмен ще протича леко и приятно.

Работа и бизнес
Настроенията ще играят съществена роля в деловия обмен през днешният ден. Имайте предвид това и се постарайте да поставите човешкият фактор с предимство пред деловите и професионалните интереси, ако желаете взаимодействието ви с колеги, подчинени и сътрудници да бъде действително резултатно. Възможно е деловите срещи, планирани за днес да бъдат отменени или да не доведат до очаквания резултат, затова самостоятелната работа ще бъде по-успешният избор. При това акцентът трябва да е върху дейности неизискващи повишено внимание. Отложете важните дела, особено ако очаквате бързо развитие по тях.

Здраве, хранене и красота
Денят е изключително благоприятен за почивка, релаксация и разкрасителни процедури. Плавните разтегателни упражнения и медитативните практики за източник на физически и душевен баланс, който е изключително необходим сега за да поддържате оптимален здравословен статус.

Денят може да ви изненада с кулинарни открития ,затова не се колебайте да опитате нови екзотични ястия и подправки. А и гладуването, и диетите заплашват здравето ви и едва ли ще доведат до желания резултат. В този ден полезните вещества се усвояват най-пълноценно от организма. Имайте предвид обаче, че стомахът е уязвим, затова не прекалявайте с експериментите. Всички рибни и морски продукти са изключително полезни.