19 февруари: Има още изненади

Хороскоп

18-02-2013, 21:00

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ретрограден Меркурий - Инструкции за безопасно ползване

Слънце в Риби, Луна в Близнаци

Астрологична карина на деня - 19 февруари
Вторник ще бъде типичен за настоящата седмица ден - нервен, но и интересен, поне що се отнася до познанствата, връзките и предложенията, с които той ще ни изненада. Следва да имаме предвид обаче, че уговорките и обещанията могат да забавя реализацията си с повече от месец.

Меркурий вече осезаемо забавя своя ход, а смяната на посоката в която се движи, в края на седмицата вероятно ще отбележи време на сериозни промени и неочаквани проблеми в търговията, транспорта и деловия обмен. Още днес можем да се сблъскаме с ефектите от тях - отказ от предварително договорени условия или уговорки за делово партньорство, повреда в уреди и средства за комуникация, внезапно възникнала необходимост от преустройство в установения делничен график. Разбира се състоянието на Меркурий повлиява най-видимо върху начинът по който общуваме и мнозина ще забележат, че трудно успяват да заинтригуват околните, да ги увлекат в разговор, да предизвикат интерес. Ще се наложи за известно време да приемем това като даденост. Едва в средата на март, ще можем да си възвърнем лекотата в общуването.

Още днес ще наблюдаваме вероятно странни тенденции на раздвояване в целите, ще се изправим пред необходимостта да решаваме едновременно разнородни по своя характер задачи и дори да комбинираме различни занимания. Но пък вечерните часове обещават приятни емоции, срещи и успешни малки покупки, които съвсем реално могат да компенсират неприятните впечатления от този разхвърлян ден.

Работа и бизнес
Деловата обстановка през тази седмица е крайно ненадеждна, затова ако имате възможност да отложите с няколко седмици важните вложения, делови решения и пътувания на които възлагате надежди за бъдещето си, не се колебайте да го сторите. Днес може би ще се сблъскаме с първите "лястовички" на бъдещите проблематични ситуации- внезапното отсъствие на колеги и сътрудници, загубата на важни документи или повреди в офис техниката точно в момента, в който най-много се нуждаем от нея, могат тотално на да нарушат деловия ритъм. Обърнете специално внимание на работа, идеи и проекти, които се връщат към вас за преработка или ви напомнят по друг начин за себе си.

Здраве, хранене и красота
В ден като днешния пасивността ще бъде източник на вътрешно напрежение и раздразнение, затова би било добре, ако можете да започнете деня с интензивна тренировка или друг тип активно занимание. Притокът на кислород е другият фактор, от който зависи физическия и психическия ни комфорт. Избягвайте задушни помещения и по честичко се разхождайте навън. Погрижете се обаче да бъдете добре облечени-белите дробове са уязвими, а заплахата от респираторни заболявания съществена.

Клетките на целия организъм, включително и тези на кожата се нуждаят от повече мазнини за да запазят еластичността си. Консумирайте храни богати на растителни мазнини, а кожата можете да поглезите с масаж с етерични масла.