Обявиха първите звезди в "Като две капки вода"

Рафи, Албена Михова, Диана Любенова и Милица Гладнишка се пробват като имитатори

Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи ще бъдат част от риалитито "Като две капки вода". Шоуто тръгва от 6 март в ефира на Нова тв.

Водещите Зуека и Рачков и журито в състав Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ще посрещнат осем български звезди, които в продължение на няколко месеца ще виждаме в кожата на световноизвестни музикални икони.

Диана Любенова признава, че никога не се е занимавала професионално с музика, но ще се опита да впечатли журито с убедително сценично поведение. Особено харесва „черната” музика, но не крие, че слуша и много други стилове – от Мадона през хард-рок до Риана. На въпроса обаче в кого би искала да се преобрази, посочва, че с удоволствие би се преобразила като мъж, особено като Елвис Пресли. Първата й трансформация обаче е като Майкъл Джексън.

"Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна”, споделя актрисата, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал "Етажна собственост". Освен от малкия екран, част от зрителите я познават и от джаз сцената. Заедно с актьорското майсторство, Милица е учила още оперно и джаз пеене.

Албена Михова пък е известна с множеството си превъплъщения от "Пълна лудница", а така също и от театралната сцена. Тя се определя като „джазменка”, но в репертоара си има рок и кънтри песни. Тя бе част от "Великолепната шесторка", където бе в тандем с Тома, с който покрай шоуто се и залюбиха.

Рафи е най-младият участник в шоуто, но за сметка на това единственият, който вече е бил на върха на музикално телевизионно шоу като победител в X Factor. Първото му преобразяване ще бъде в кожата на закъсалата със ставите Лейди Гага.