Уикенда : Стъпка по стъпка

Слънце във Водолей, Луна в Телец

През почивните дни живота ще забави своя ход, събитията ще се развиват бавно, а интересите ни ще бъдат насочени предимно към материални и битови въпроси.

Съботната утрин неприятни новини могат да предизвикат спад в самочувствието и настроението ни. Постепенно забавящия своя ход Меркурий също ще започне все по-често да внася смут в ежедневието ни. Още сега обаче можем да се възползваме от положителните възможности, които дава ретроградното му движение в бита. През уикенда ще имаме подходящото настроение и достатъчно време да направим ревизия на вещите и домакинската техника, да установим какво не ни върши вече работа, какво се нуждае от поправка, кое си е на мястото и кое не. Комфорта и удобството следва да бъдат водещите принцип в преценката ни. Направете ревизия и на гардероба си и го разчистете от онова което не ползвате-много скоро, с първите пролетни дни ще имаме нужда от място за допълнителни свежи попълнения.

Въпреки че дните са почивни, те са много подходящи за активно и детайлно планиране на действия целящи успешната реализация на замислите ни. Ще можем последователно да обмислим всичко, стъпка по стъпка, до най-малкия детайл. Също така спокойната атмосфера ще ни предостави идеална възможност да поработим по предварително обмислени планове.

Общуването също ще протича спокойно, макар че дребни интриги и недоразумения могат временно да застрашат хармоничната атмосфера. Те обаче лесно ще могат да бъдат разобличени. Постарайте се да избягвате всяка форма на лукавство и манипулация. Бъдете внимателни с думите, особено в събота-всичко изречено на глас може да се превърне в реалност, а злословието да се върне като бумеранг в живота ви.

Здраве ,хранене и красота
Гърлото и ушите са уязвими от настинки и инфекции. но пък дните са идеални за профилактични процедури целящи укрепването и лечението им. полезни са промивки със солена вода, както и укрепващи шията упражнения.

В менюто следва да спазвате умереност, ако не желаете бързо да се сдобиете с излишни килограми. В събота избягвайте птчето месо и яйцата, а в неделя най добре проведете еднодневна разтоварваща диета.Започва нов мини цикъл който изисква освобождаване на организма от шлаки и замърсявания. Това ще избистри тена ви и ще направи кожата и косата по-устойчиви на неблагоприятни влияния.