Милчо Ангелов и Станислав Дрянов титуляри при победа на България

Спорт

15-02-2013, 17:06

Снимка:

Пресслужба БФС

Автор:

Burgasutre

Всичко от Автора

В неделя от 11:00 часа двете страни ще изиграят и втора контрола

Юношеският национален отбор на България до 19 години победи връстниците си от Босна и Херцеговина с 1:0 в първия си контролен мач за 2013 г. Срещата се игра на стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Съставът на Владимир Стоянов се представи отлично срещу босненците, които също се класираха за елитния кръг за Евро 2013, като имаха достатъчно положения, за да спечелят и по-убедително. И двамата футболисти от Черноморец Милчо Ангелов и Станислав Дрянов взеха участие като титуляри и оставиха много добри впечатления с играта си. На два пъти Ангелов отправи опасни удари към вратата на гостите, но не успя да се разпише.

Победният гол за България падна в 84-та минута. Гюзелев изпълни корнер от лявата страна на вратата на Босна и Херцеговина, Плакало не успя да достигне до топката и влезлият като резерва централен защитник на Локомотив (Пловдив) Христо Стамов бе точен с глава на празна врата.

В неделя от 11:00 часа двете страни ще изиграят и втора контрола, като тя отново ще се проведе на стадион „Христо Ботев” в Благоевград.

Съставът на България (U19):
Анатолий Господинов – капитан, Христо Попадийн, Радослав Терзиев, Петър Чобанов (46 – Христо Стамов), Ивелин Аладжов (71 – Николай Андреев), Георги Михаелов (46 – Венцислав Гюзелев), Станислав Дрянов (71 – Георг Василев), Красимир Станоев, Борислав Цонев (71 – Запрян Запрянов), Милчо Ангелов (46 – Георги Стоичков), Григор Долапчиев