Елза Парини – водеща на най-грандиозният шоу конкурс за травестити и транссексуални в България

Шоу гърлата прекъсва разходката си в югоизточна Азия, за да организира конкурса

Bulgariautre.bg първи разкриха подробностите около тайно подготвения грандиозен шоу конкурс за травестити и транссексуални в България.

Организатор на събитието е най-популярният травестит артист на страната Мис Елза Парини.

"Подготвяме шоу което до сега не е правено, нагърбили сме се със задачата да направим най-зрелищния конкурс за травестити и транссексуални в страната, нещо невиждано до сега. На сцената на ID Club ще се качат много млади хора жадни за изява и в същото време много талантливи", разкри пред нас Мис Парини и продължи с пикантериите:

"За първи път в София ще доведа старата си дуетна половинка Димитър Горчев, с него сме работили заедно по Черноморието дълги години. Така, че едно е сигурно, ще падне голям смях по време на мероприятието. С него си пасваме много и си знаем номерата..."

Очаква се в надпреварата да се включат голям брой кандидати, строи се и нестандартна сцена за шоуто, а екип от най-добрите столични хореографи вече са се заели с танците на участниците.

За костюмите им ще се погрижи звездният стилист Иван Радлов, който е обличал почти всички поп фолк певици.

Елза Парини отказа да издаде членовете на журито, но обеща:

"Ще има доста изненади, в България идва специален гост, който ще председателства журито, към него ще се присъединят известни родни знаменитости и ценители на стила".

За сега точната дата се пази в тайна, но вие ще я научите първи от Bulgariautre.bg