Ваня Цветкова и Ламбо в новия роден сериал "Фамилията"

Булевард

14-02-2013, 13:12

Снимка:

bTV

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Актрисата ще играе съпруга на Стефан Данаилов

След участието в "Седем часа разлика", актрисата Ваня Цветкова влиза в ролята на съпругата на героя на Стефан Данаилов в най-новия български сериал - "Фамилията". Неговият старт ще бъде в прайм тайма през март, обясниха от телевизията.

Героинята на Ваня Цветкова се казва Лидия, която е загубила разсъдъка си. Нейното семейство е решило да не я изпраща в специализирана клиника, но въпреки че е останала в дома си, тя живее в умишлена изолация и рядко контактува с роднините си. Лидия ще се намеси по изключително неочакван начин в съдбите както на своята фамилия, така и на хората, свързани със семейството.

"Това е изключително сложен образ, а самата роля е голямо предизвикателство за мен", заяви Цветкова.

Сериалът ще проследи историята на един обикновен човек, който се изправя срещу най-влиятелното семейство в България. Един мъж, в ролята Асен Блатечки, преживява трагична история, свързана с голяма загуба в миналото му. Той ще разкрие зловеща тайна, а това ще го мотивира да се забърка с най-крупните бизнесмени, които контролират политиката и икономиката в държавата. Всички герои във "Фамилията" изглеждат привидно нормални и уравновесени, но всъщност са разядени отвътре, защото времето на прехода ги е изкривило. Въпреки опитите си да бъдат щастливи и макар да могат да си купят всичко, в тях има нещо нездраво и отчаяно.

Сериалът се реализира от bTV и "Камера", като изпълнителен продуцент и главен режисьор е Димитър Гочев.