Нед, Дичо и Черната Златка ще се борят за ромската любов

Булевард

14-02-2013, 12:15

Снимка:

Bulgariautre

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Тройката ще живее в петричката ромска махала

Докато Денди и Маги Желязкова ще се борят кой да бъде вторият победител в риалитито "Шатра" вече станаха ясни участниците, които ще се надпреварват за ромската любов следващата седмица.

Черната Златка, Найден Найденов-Нед и певецът Дичо ще гостуват в семейство Стоянови в махалата в Петрич.

След като Иван Ласкин яхна метлата в семейство Братанови, което доведе до изгонването му вчера, за титлата "любимец на ромите" остават да се борят Маги Желязкова и Денди.

Ласкин беше определен като "добър човек, но избухлива и моментна личност". Самият той обясни, че вкъщи е по-тих от муха без крилца. За престоя си във фамилия Братанови, той сподели, че е намерил интересни приятели, въпреки преубежденията му към ромското малцинство.

Тази вечер на Маги и Денди им предстои трудната задача да покажат кой е по-адаптивен, харизматичен и с по-добри търговски умения.

Ромската фамилия е доста впечатлена от поведението на Денди. Баба Атидже го нарича "веселяка с модерните работи", а той самият не спира да се удивлява на собствената си адаптивност. Бързо изоставя сребърните си прибори и се приобщава към своите домакини.