Алисия: Валери трябва да поиска прошка от сина си

С Николета не мога да бъда приятелка, тя иска да вгорчи живота ми, казва певицата

В навечерието на Свети Валентин Алисия даде откровено интервю пред сп. Story, в което разказва за връзката си с Ники Михайлов, войната с Николета и в какви отношения е с бащата на детето си Валери Божинов.

"За пореден път ще кажа, че аз война с никого не водя. Имаше нападки и обиди, но така се случва, когато двама души са били близки, а след време по една или друга причина губят комуникация. Историята с Валери за мен отдавна е приключила", казва певицата.

Тя твърди, че отношенията й с Валери вече са по-скоро на ръба на бон тона, а нейните рабирания за загриженост към сина им са по-различни от тези на футболиста.

"Той проявява загриженост и когато прецени, че иска, му се дава възможност да вижда сина си”, обяснява Алисия, и казва, че не таи никаква злоба. Но въпреки това смята, че един ден той ще трябва да поиска прошка от сина си.

Фолкпевицата открехва завесата и за поканата да участва в предаването "Стани богат", за което Bulgariautre.bg вече писа. Алисия е била съгласна да седнат заедно на стола, но Николета не е приела предложението.

"Относно въпроса за приятелството – ще кажа, че от моя страна със сигурност такова няма как да има, защото имах възможност до някаква степен да опозная въпросния човек и останах адски разочарована. Освен това тя по всякакъв начин, макар и безуспешно, се е опитвала и се опитва да вгорчи живота ми. Заставам 100% зад думите си и разполагам с доказателства за това, но няма да ги разкрия, тъй като ще поставя много хора в неудобна ситуация. Просто искам да стане ясно един път завинаги, че приятелство между нас не може да съществува", категорична е Алисия.

Тя разкрива, че празника на влюбените - 14 февруари, ще прекара заедно с Ники Михайлов в романтичната обстановка на любимия им ресторант в Холандия.