Николета нападна Ники Михайлов, бил кръгла нула

Булевард

11-02-2013, 16:16

Снимка:

foto page

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Поводът - новия клип на Алисия

Безсмислената и просташка война, която водят във Facebook отборите на Николета Лозанова и Валери Божинов и Алисия и Ники Михайлов по правило се разгаря при всеки нов клип на Алисия. Всъщност атаките най-често идват от Божинова, която с повод и без повод пуска хапливи статуси срещу съперницата си.

Певицата пусна през уикенда видеото към песента "Мистър грешен", което бе повод Николета да се развихри. Вместо да се съсредоточи върху семейството си или към участието си в предстоящо риалити, Лозанова предпочете да пусне стреличка към бившето си гадже и настоящ любовник на Алисия - Ники Михайлов. Може би защото вратарят на националния отбор по футбол е част от клипа на Алисия.

"Бивш ли си, си кръгла нула, на който и "терен" да си...за това и резултатът е 1:0 за този, който те смени... :)", написа недвусмислено Божиновата булка. Вместо желаният ефект обаче под поста си е събрала предимно отрицателни коментари, в които открито се коментира как тя все още не е забравила времето, когато е топлила чаршафите михайлови.