26-годишен отвлече и наби бившата

Крими

08-02-2013, 15:18

Снимка:

БГНЕС

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Не искал да се разделя с нея, затова я ступал

26-годишен от Лясковец е задържан, след като принудил със сила бившата си приятелка да се качи в автомобила му, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Случката се разиграла вчера, около 8,50 часа в Горна Оряховица пред очите на близки на момичето. Почти два часа по-късно, след като роднините й направили няколко неуспешни опита да се свържат с дъщеря си и с бившия ѝ приятел, те подали сигнал в полицейското управление.

Незабавно е предприето заграждане и само минути автомобилът БМВ е установен и спрян за проверка от полицейски автопатрул. Установено е, че зад волана е младежът, а до него - бившата му приятелка. В хода на разследването полицаите изяснили, че към 9 часа той е откарал приятелката си против волята ѝ в местността "Над манастира", край Лясковец и при възникналия на място скандал между двамата, 26-годишният мъж е набил момичето. След престой на място около 40 минути, те се качили в автомобила и потеглили към Горна Оряховица, където са спрени от полицейските служители. Мъжът е задържан за срок до 24 часа по ЗМВР. По случая в полицейското управление в града е започнато бързо производство за принуда след употреба на сила.

Пред униформените той обяснил, че предприел тези действия, защото не искал да се разделя с приятелката си.