8 февруари: Да бъдем търпеливи и деликатни!

Хороскоп

07-02-2013, 19:00

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце във Водолей, Луна в Козирог

Астрологична картина на деня - 8 февруари

Дано сте успели вчера да постигнете напредък в най-важните си планове и намерения, защото днес това едва ли ще ви се отдаде. Спокойно можем да прибавим този петък към почивните дни. Макар че Луната все още е в Козирог и ще придържа вниманието ни приковано към въпроси, свързани с кариерата, делата ще се развиват изключително бавно и ще изискват голяма доза търпение.

Общуването с околните вероятно ще бъде затруднено поради твърде голямата чувствителност и обидчивост и склонността към прибързани изводи, така че там също ще трябва да проявим голяма доза разбиране и търпение, особено във взаимоотношенията с най-близките. Не бива да бъдем настоятелни в каквото и да е - ако нещо са ни отказали, настояването ще настрои събеседника  ни срещу нас. Много по-разумно е да му дадем време да обмисли молбата ни, след което вероятно той самият ще ни съобщи, когато има мнение или решение по вълнуващия ви въпрос. Днес тактичността и ненатрапчивостта могат да се превърнат в силни оръжия.

Работа и бизнес

В ден като този, когато всичко се развива мудно, най-добре би било да концентрираме активността си в приключване на недовършените дела и ангажименти. Ще имаме достатъчно време за това, а и Новолунието в неделя ще зададе съвсем нова тенденция в интересите и ангажиментите ни. Добре би било да можем да им посветим цялото си време и енергия, без задължения, поети в миналото, да ни пречат за това.

Здраве, хранене и красота

Жизненият потенциал е ограничен, а организмът се настройва за нов жизнен цикъл - не го натоварвайте по никакъв начин. В менюто няма ограничения - може да се консумира всичко, но в умерени количества. Яжте по малко, бавно и осъзнато, с внимание и благодарност към храната.

Подхранващите грижи вече имат съвсем краткосрочен ефект, но можете успешно да почиствате кожата. Полезни и необходими за здравето и красотата са масажите и водните процедури. Ефективно ще бъде и премахването на нежеланото окосмяване и оформянето на веждите. Погрижете се за кожата около очите.