Владимир Зарков взе наградата "Людмил Неделчев"

Спорт

06-02-2013, 14:22

Снимка:

Десислава Комарова

Автор:

Васил Хаджийски

Всичко от Автора

Създателят на Sportline.bg получи приза в присъствието на заместник-министъра на спорта Иван Ценов и на председателя на БОК Стефка Костадинова

Създателят на Sportline.bg Владимир Зарков спечели наградата за стойностна и честна журналистика "Людмил Неделчев". Журито избра автора, който се отличава с работата си в името на доброто на българския футбол, както и за развитието на гражданското общество у нас. Топжурналистът, който в момента е заместник-главен редактор на вестник "7 дни спорт" и води собствена рубрика в обществено-политическия портал Bulgariautre.bg, традиционно намира място сред номинираните, а през миналата година остана след победителя Томислав Русев.

Церемонията се състоя в Музея на спорта на стадион "Васил Левски" и беше уважена от председателя на БОК Стефка Костадинова, от заместник-министъра на спорта Иван Ценов, Любо Ганев, Димитър Добрев, Тодор Симов, Димитър Златанов, Мишо Таков, Палми Ранчев и още знаменитости на българския спорт. "Боян Радев също щеше да е тук, но снощи влезе в болница за операция и затова сега ви изпраща поздравленията си чрез мен", сподели Стефка Костадинова.

Наградата, която се присъжда всяка година, е на името на легендарния журналист от близкото минало Людмил Неделчев. "Дано българската журналистика никога не губи духа на Люпи", пожела водещият на церемонията Асен Минчев. Наградата за цялостен принос получи доайенът Михаил Делев.